Post by klebunledirea on Feb 18, 2022 5:48:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ AB Transformers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AB Transformers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код много издржљивости ▞▞▞
▞▞▞ AB Transformers 2022 version ▞▞▞
Ово је била игра са 5 звездица пре овог последњег ажурирања. Дао бих 0 звездица да могу. Какав јебени посао. Ова игра више није забавна, чак није ни забавна. Ово ажурирање се односи на навођење људи да троше новац. ТОКОМ ПАНДЕМИЈЕ, НИ МАЊЕ!!!!!!!! Ровио, требало би да се стидиш. Похлепа изнад свих других мора бити ваш мото. ДЕИНСТАЛИРАНО!!!!!!!!!!!!!!!!!
Врло Врло добро 👍😊😎🎖👌.
Деинсталирао сам ову игру, нестварно колико је лоше играње, игра пуна кварова се стално руши и смрзава, не губите време или новац на ово!!!!!
Брзина кадрова је изневерена, али и даље губи време
Сјајно. 5 од 5. Ово је једна од мојих омиљених игрица.
Волим ову апликацију зато што ми се ова игра свиђа зато што имам скоро све аутоптице и десептицбирдс и нисам желео да се слажем и оцењујем, али сам коментарисао када децаптицбирд саи ох хаил мегатрон наређује да оцените игру и ја сети се да сам играо ову игрицу на мојој сестри пхое и сада имам таблет и инсталирао сам га то ми даје много успомена на моју стару сестру са универзитета, па волим ову игру 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Ову игрицу сам преузео тек пре неколико месеци и заиста сам уживао у њој. Нажалост, од ажурирања, више не могу да користим лабораторију за свиње. Ако покушам, игра се одмах искључује/руши. Чуо сам проблеме о играчима који губе карактере и напредак. Надам се да ће Ровио решити ове ствари или ћу врло брзо деинсталирати...
AB Transformers Аркади eixq
AB Transformers آرکید myk
Дао бих овој игри 5 звездица да није било једне прилично доследне и досадне мане.Неколико пута током такмичења играћу на више нивоа и трошити драгуље да бих напредовао, само да бих изгубио САВ напредак. Када се поново пријавим, откријем да морам да почнем потпуно испочетка и да играм дуже само да бих стигао до места где сам био. Није битно да ли имам 5г сигнал, 4г или чак Ви-Фи. То се дешава бар једном дневно када играм, и већ неколико недеља.
Ново ажурирање је ужасно. Не постоји торањ, а сада не можете да користите пеицес, то су само кристали, и морате да зарадите различите врсте. Свидела ми се игра до тог ажурирања.
Током „играња“, брзина кадрова се успорава до места где је немогуће играти. Постоји много услуга обожаватеља Трансформерса у прилагођавању. Сећам се да сам уживао у овој игрици када сам је играо пре неколико година. Што се тиче брзине кадрова, то највероватније није мој телефон, јер није толико стар и може добро да покреће друге, новије игре.
AB Transformers Pelihalli lvpd
Грррр
Ова игра има невероватну графику у НИСКОЈ резолуцији. Повраћао сам када сам то видео. Напомена: Последњи покушај: 1.10.20.
Када учитава средства и даје те незаборавне референце цитирања трансформатора. Аутоматски се зауставља и враћа ме на почетни екран. Ово треба погледати.
Роналдо цр 7
Обожавам ангри бирдс и трансформаторе ВЕЛИКО ХВАЛА <3 али се стално кварило на пола пута и поново се покретало тако да сада бирам 2 звездице :/
Играо сам од када су области коштале новчиће. Ровиове игре су НАЈБОЉЕ, али свако ажурирање 2.0 је ваша мана због које ћете угасити игру. Морам да имам трансформатор 10 нивоа да бих користио епски енергоникон! Израда кованица о трошку професора. Морате да појачате своју игру! Даћу вам времена до 10. маја, а затим сматрајте да је ова игра са мог уређаја деинсталирана!
Заостаје као пакао и збуњујуће. Игра заснована на рекламама. Покушајте више Ровио
Поправите сметње.Графика је солидна.Позз.П.С. биће 5★
најбоља игра
Ова игра је веома невероватна, али програмери не могу да промене брзину трансформатора
Не свиђа ми се графика а и стално се заустави и онда морам да изађем из игре па опет да уђем
То ме је поново покренуло и напредовао сам до сада у игри, али управо сам поново покренуо. Никада више не бих играо ако ми то не врати напредак. Играо сам ово када сам био млађи и сада је само мрско. Да, добро је, али није фер да Поново се покрећем. Провео сам сате на томе и то ме вратило на први ниво и мој иПад никада није имао овај проблем, али сада има проблем са поновним покретањем игре људи и волео бих да програмери исправе грешку.
Зашто ми фпс пада док играм игрице. Користим телефон нове генерације, реалме ц15. Поправите игре
Живио мегатроне!
Нај боља игрица на свету
Забавна игра, али прожета уобичајеним фреемиум глупостима. Штета 😞
Guns of Glory: The Iron Mask Stratēģiskās spēles sug
Некада сам је играо сваки дан, али недавно када сам почео да је играм, екран је више пута говорио да преузимање није успело иако имам интернет везу и када сам притиснуо Настави поново је покренуо мој напредак. Покушао сам поново да преузмем ову апликацију да решим овај проблем, али се стално враћа. Повезивање са Фејсбуком такође не помаже. Практично сам изгубио свој налог ранга 182, поправите овај ровио🙁
Ова игра је одлична и све, али има превише простора за складиштење. Такође игра иде споро. Молим те поправи те ствари.
AB Transformers Arkādes spēles faj
У прошлости је игра била прилично лоша за пријатељство, али до нових ажурирања 2020., произвођач постаје све више као да је ЕА направио игру јер игра користи више драгуља, заправо нећу ову игру оценити са 1 звездицом до новог ажурирања са Спарк рун, морао сам да коштам 260 драгуља да завршим спарк рун да завршим потрагу и добијем само 5 драгуља да 5 ГЕМС!!!!, ако сте сиромашни не играјте ову игру јер ћете остати остављени. иза игре осим ако не играте игру за 7 или 6 година као ја
Поправите Фацебоок пријаву
Ово је невероватна игра!!! Први пут сам играо ову игру када сам имао око 7 година, сада имам 14 година и сећам се колико сам се забављао када сам играо ангри бирдс и трансформерс у једној игрици која је одлична комбинација!!! Играћу ову игру заувек!!! Хвала Ровио што си ово учинио!!!!🤟🤟🤟